H Har3 Član 14.01.2008 #3 Dooobar! Malo je previshe futuralisticki, al' mislim da u konacnoj verziji nece bas ovako izgledati.
GaaZDA_VR6 Član 14.01.2008 #4 Lijep autic, samo neznam zasto se zove Scirocco, kad nema ni jedan detalj slicnosti od predhodnika!!!
Lijep autic, samo neznam zasto se zove Scirocco, kad nema ni jedan detalj slicnosti od predhodnika!!!
bmwscaner Član 14.01.2008 #6 GaaZDA_VR6 je napisao(la): Lijep autic, samo neznam zasto se zove Scirocco, kad nema ni jedan detalj slicnosti od predhodnika!!! Kliknite za proširenje... ja neznam zasto je i prethodnik se zvao sirocoo kad je usko najgore auto sta sam imao
GaaZDA_VR6 je napisao(la): Lijep autic, samo neznam zasto se zove Scirocco, kad nema ni jedan detalj slicnosti od predhodnika!!! Kliknite za proširenje... ja neznam zasto je i prethodnik se zvao sirocoo kad je usko najgore auto sta sam imao
Outrage Član 14.01.2008 #7 Meni je ovaj dosta dobar,ima neki stvari koje bi promjenio,ali nadam se da ce imati dosta slicnosti konacna verzija!
Meni je ovaj dosta dobar,ima neki stvari koje bi promjenio,ali nadam se da ce imati dosta slicnosti konacna verzija!