sub3r je napisao(la):koja je ovo boja?
mk2-rallye je napisao(la):sub3r je napisao(la):koja je ovo boja?
uzeo sam cod; od mercedesa sl amg izasla 2011-god bijela metalik samo nevece pod svjetlom se vidi malo da ima perlu u sebi
nije problem samo trenutno je nemam kod sebe prva prilika je dobijes na p.psub3r je napisao(la):mk2-rallye je napisao(la):sub3r je napisao(la):koja je ovo boja?
uzeo sam cod; od mercedesa sl amg izasla 2011-god bijela metalik samo nevece pod svjetlom se vidi malo da ima perlu u sebi
odlicna boja, zato i pitam... ako ti nije problem posalji mi code u PM, da imam u opticaju kad budem farbao auto
mk2-rallye je napisao(la):nije problem samo trenutno je nemam kod sebe prva prilika je dobijes na p.psub3r je napisao(la):mk2-rallye je napisao(la):sub3r je napisao(la):koja je ovo boja?
odlicna boja, zato i pitam... ako ti nije problem posalji mi code u PM, da imam u opticaju kad budem farbao auto
jeste harika dabogda ga krava u dupe nabola,nema odradio je posogolf_R32 je napisao(la):ma rally ce biti odlican, svaka cast..
je li ovo harika ti farbao??
seeme je napisao(la):mk2-rallye je napisao(la):nije problem samo trenutno je nemam kod sebe prva prilika je dobijes na p.psub3r je napisao(la):mk2-rallye je napisao(la):sub3r je napisao(la):koja je ovo boja?
De kakav update teme sa slikama, da vidimo dokle se sklopio
golf g60 je napisao(la):steta sto nisi ubacio i glavni kocioni sa abs-om od golfa 3 a imas pp od mene...
zlajaaa je napisao(la):Nijedna se slika ne vidi