alfa147 T.S. Član 21.01.2010 #2 RE: evo zujalice mooje extra nema sta samo ti malo ova crvena na krovu pobjegla ukoso naspram ove na haubi
RE: evo zujalice mooje extra nema sta samo ti malo ova crvena na krovu pobjegla ukoso naspram ove na haubi
almir_20 Član 21.01.2010 #5 RE: evo zujalice mooje super auto, GTI zakon malo te zajj ova crta, upadljiva je nekako, pokusaj ispraviti ili skinuti. de malo slika unutrasnjosti.......... sve najbolje
RE: evo zujalice mooje super auto, GTI zakon malo te zajj ova crta, upadljiva je nekako, pokusaj ispraviti ili skinuti. de malo slika unutrasnjosti.......... sve najbolje
passat2003 Član 21.01.2010 #6 RE: evo zujalice mooje svaka cast imas ukusa,daj nam slika unutrasnjosti a sto se crte tice samo je ispravi i bices cool....
RE: evo zujalice mooje svaka cast imas ukusa,daj nam slika unutrasnjosti a sto se crte tice samo je ispravi i bices cool....
tvrdoglavi Član 21.01.2010 #7 RE: evo zujalice mooje ljudi crta je skinuta extra polo,samo mi felge nisu nesto,boja je dobra,al dizajn... [/font]
RE: evo zujalice mooje ljudi crta je skinuta extra polo,samo mi felge nisu nesto,boja je dobra,al dizajn... [/font]
A adygti Član 21.01.2010 #8 RE: evo zujalice mooje unutrasnjost je sva u kozi crnoj fabricka uskoro i slike unutrasnjosti
Lija Početnik 21.01.2010 #11 RE: evo zujalice mooje auuuu predobra zujalica...bas mocan izgled ko u velikog..
GolFanatiCars Član 21.01.2010 #12 RE: evo zujalice mooje Odlican polo a kako vidim po planu motora bit ce zvijer Sretno u daljim radovima:icon_smile:
RE: evo zujalice mooje Odlican polo a kako vidim po planu motora bit ce zvijer Sretno u daljim radovima:icon_smile:
_vwfan_ Član 21.01.2010 #13 RE: evo zujalice mooje ubija izgledom jednu liniju si zafrkao ili ovu na krovu ili na haubi jer se ne podudaraju
RE: evo zujalice mooje ubija izgledom jednu liniju si zafrkao ili ovu na krovu ili na haubi jer se ne podudaraju
SašaCRX Član 21.01.2010 #15 RE: evo zujalice mooje meni je bas ova crvena fora, sto nije na sredini... i jedino da je boja malo drugacija... inace fin autic...
RE: evo zujalice mooje meni je bas ova crvena fora, sto nije na sredini... i jedino da je boja malo drugacija... inace fin autic...