VW Polo 6N

VW Polo 6N

Član
Evo da i ja predstavim svoju vozilicu. VW Polo 6N, 1.6 8v (SOHC) Otto, godina 1998. Od opreme ima grijace u sjedistima i elektricne retrovizore,a u skorije vrijeme sam namjeravao ugraditi elektricne podizace stakala. U iducoj godini sam planirao uzet alu felge,spustit ga malo,ofarbat cijelo auto u istu crvenu boju stim sto ce krov ici u mat crnu,ugradit Bi-xenon,i jos dosta toga al normalno sve ce se to radit postepeno jer budžet određuje sve :icon_smile: . To je sad zasad ja mislim da je dovoljno.

Prilozi

• Photo-0001.jpg
    Photo-0001.jpg
    272,8 KB · Pregleda: 15
  • mamin polo.jpg
    mamin polo.jpg
    360,5 KB · Pregleda: 13
  • mamin polo2.jpg
    mamin polo2.jpg
    126,6 KB · Pregleda: 9
Član
fin Polo,fale mu kakve felgace i odma bi bio drugi auto. Moj prijedlog ti je da lajsne ofarbas u boju auta,odma ce biti bolje. Inace fin auto,Polo je ,mora da valja;);)

Član
vladica85 je napisao(la):
Dobar polo a i vise nego solidan motor,postavi i sliku unutrasnjosti..

ma dobar je zadovoljan sam;) , a slike unutrasnjosti cu postavit cim slikam jer nemam bas niti jednu sliku enteriera

bad_look je napisao(la):
Fin polo i postavi nam sliku unutrašnjosti...pozzzzzz

hvala ,a slike idu najkasnije sutra :icon_smile:

ArminM je napisao(la):
fin Polo,fale mu kakve felgace i odma bi bio drugi auto. Moj prijedlog ti je da lajsne ofarbas u boju auta,odma ce biti bolje. Inace fin auto,Polo je ,mora da valja;);)

bas tako kao sto ti kazes "polo je mora valjat";) , a za lajsne sam to i planiro sad na proljece ide farbanje kompletnog auta pa cu i lajsne ofarbat :icon_smile:

edo_benz je napisao(la):
fin polo nema sta

;)

Član
Evo i slike unutrašnjosti ..

Prilozi

• 13112010.jpg
    13112010.jpg
    260,8 KB · Pregleda: 9
  • 13112010(001).jpg
    13112010(001).jpg
    274,5 KB · Pregleda: 6
  • 13112010(002).jpg
    13112010(002).jpg
    267 KB · Pregleda: 12
Član
bad_look je napisao(la):
Fino izgled asamo se meni ne sviđaju presvlake...pozzzzz

ma vala su se i izlizale pa sam konto zamijenit a i isfurale su :icon_smile:

El Diablo je napisao(la):
Imas extra auto.... imao sam istog samo 6n2 1.4 16V 74kw...isao je "ko metak" :123::lol:

ma odlican ja ovog nemam namjeru mjenjat al ako izleti sta bolje sto da ne ,mada sam zadovoljan sa ovim :icon_smile: ;)

Početnik
fin POLOvnjak :D nek te sluzi i da ga se navozas,a sto se tice sredjivanja polako ali sigurno..pozz