bakee Član 10.11.2010 #16 Jos jedan polo.. Brate kad stavis felge bice drugo auto, sam znam po svom polu....
melvin Član 10.11.2010 #17 Bas mi je drago sto je jos jedan polo u garazi....Sretno druze u radovima,polo je prelijep
ArminM Član 11.11.2010 #18 melvin je napisao(la): Bas mi je drago sto je jos jedan polo u garazi....Sretno druze u radovima,polo je prelijep Kliknite za proširenje... prijavio se jos jedan momak,ima jos jedan 6n na forumu
melvin je napisao(la): Bas mi je drago sto je jos jedan polo u garazi....Sretno druze u radovima,polo je prelijep Kliknite za proširenje... prijavio se jos jedan momak,ima jos jedan 6n na forumu
Limpi Član 11.11.2010 #19 sta vam je, njemacki krs sala, fin polic, samo fele, lagano zatamnit, mozes ofarbat i ove lajsne i eto ga za kuliranja lagano
sta vam je, njemacki krs sala, fin polic, samo fele, lagano zatamnit, mozes ofarbat i ove lajsne i eto ga za kuliranja lagano
ArminM Član 25.11.2010 #22 samir_x je napisao(la): Prodao se Polo, trebam li ga isparkirati iz garaze Kliknite za proširenje... sto ga proda jadan ne bio,sta ces sad,,da neces na novog sada
samir_x je napisao(la): Prodao se Polo, trebam li ga isparkirati iz garaze Kliknite za proširenje... sto ga proda jadan ne bio,sta ces sad,,da neces na novog sada
samir_x Član 25.11.2010 #23 Ma ne znam sta da ti kazem, malo se zaradilo. Sad trazim drugo, npr golf V ili opet polo