passat2003 je napisao(la):Ne znam sta da kazem druze sve pohvale najprije ....inace sam VW fanatic nije mi bilo mrsko pregledat od prve strane do zadnje ...sve tip top nema se sta reci nevalja ovo ono ...felge ce doc kad tad sad ti pripremi recaro sjedalo da ti nebi mali piso po sjedistu ...haha ...sala na stranu sve najbolje kako za auto tako i za bebu ....sve naj naj
George je napisao(la):Je longlife al su mi rekli da za 15000 dodjem ili godnu dana. Provjerio sam tako je svakom kod nas
Frenkie-3B je napisao(la):George je napisao(la):Je longlife al su mi rekli da za 15000 dodjem ili godnu dana. Provjerio sam tako je svakom kod nas
Ovdje u svici je 24 mjeseca ili 30'000km longlife,sta ti pise na boardcomp.za kiliko je sledeci service?
Frenkie-3B je napisao(la):George je napisao(la):Je longlife al su mi rekli da za 15000 dodjem ili godnu dana. Provjerio sam tako je svakom kod nas
Ovdje u svici je 24 mjeseca ili 30'000km longlife,sta ti pise na boardcomp.za kiliko je sledeci service?
dado307 je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):George je napisao(la):Je longlife al su mi rekli da za 15000 dodjem ili godnu dana. Provjerio sam tako je svakom kod nas
nama prosipaju foru kao zbog loseg goriva moramo cesce mijenjat ulje i filtere...
@George ti si jos dobro prosao ja sam na golfu morao radit svakih 7500 da bi mi vrijedila garancija :lol:
inace sad na cc-u planiram mijenjat svakih 10 000, posto mi je godisnji prosjek kilometraze cca. 15-20 000...
George je napisao(la):passat2003 je napisao(la):Ne znam sta da kazem druze sve pohvale najprije ....inace sam VW fanatic nije mi bilo mrsko pregledat od prve strane do zadnje ...sve tip top nema se sta reci nevalja ovo ono ...felge ce doc kad tad sad ti pripremi recaro sjedalo da ti nebi mali piso po sjedistu ...haha ...sala na stranu sve najbolje kako za auto tako i za bebu ....sve naj naj
Hvala jaro od srca i zensko je bio sam njezan hehe