zlajaaa je napisao(la):Svi ganjaju felge prvo, auto kanta, ti imaš dobro auto, jebo felge :lol:
George je napisao(la):sve je to zaslužan ovaj bluemotion sustav mene bas zanimalo pa sam pratio
dado307 je napisao(la):u j**ote stvarno odlican rezultat, ja sa 66l presao 950km, doduse sve po gradu, al to je bas malo kod tebe, ispada 5,3... odlican rezultat...
da ti je blue vjerovatno bi bilo isto kao kod mene, malo se ispočetka teško naviknut na ovo gašenje motora al sad kad vidim da se isplati i fercera da se naviknut :lol:
Mjenjač je dosta tvrd ujutro kad je hladno, kad se auto ugrije sve je ok... al eto to mi smeta. u merca mi se to ne događa jedino kvacilo dok ne proradi al mu mjenjač klizi
Frenkie-3B je napisao(la):jesuli i kod tebe ta svjetla za krivinu dnevno svjetlo posto i mene to interesuje i mislim neke smd sijalice ubaciti umjesto ovih origigi zuckastih :icon_question:
enesss je napisao(la):nema se tu pod haubom Ko fol sta cistiti hehe , jako lijep passat druze
cTERZAr je napisao(la):Tesko je to za nac,ima bez canbusa i stariji tip,nema ni uvw.samo ebay pomaze,tam ces nac koje god zarulje trebas