Sajo_Golf GT je napisao(la):
kokolo kole je napisao(la):
sajo jel imao do sad problema sa tim motorom? kazu da su krajem 2011 g poceli sa zamjenama dizna u ovlastenim servisima besplatno na motorima koje imaju siensove dizne. vidim da ima dosta dizna polovnih koje su reparirane prodaju za dosta povoljnoj cijeni samo i tko tko zna koliko dugo mogu potrajati....
Dosad nije bilo nista ali ne vozi on nju cesto jer radi s drugim vozilom...On ju je kupio novu i dosad presao samo 27000km...
Ali ja mislim da kod ovog 8v motora nisu siemens-ove dizne.... ili?
ako ima superb 2009. godina onda je to novi CR motor koliko ja znam, a ne pumpa-dizna? bar je tako u mom passatu, a i golfu bilo...
sto se tice ovih oznaka na PD, mislim da nema pravila, na svim 2.0tdi pd idu dizne, prijatelj kupio u asa autu 2.0tdi4motion highline 2006. godina, auto je presao do sad nekih 80 000 kilometara, vec je 3 dizne promijenio... niko mu nista nije priznao... ja bih izbjegavao taj motor, jer sve je to lutrija, ako imas 3-4 milje viska da to sve izmijenis i da si miran ok, ili nekog da su mu dizne vec promijenjene ili se strpi jos malo i kupi 2008-9 sa common rail motorom i miran si...