Anee je napisao(la):
Anee je napisao(la):Ja sutra ujutro prvo felgice pa na pranje pa graviranje stakala:icon_question:
Nakon cega ide fotkanje svakako:icon_smile:
Daki nema vise snijega meni Kleopatra rekla:lol::lol:
daki je napisao(la):Anee je napisao(la):Ja sutra ujutro prvo felgice pa na pranje pa graviranje stakala:icon_question:
:lol:
bulex je napisao(la):daki je napisao(la):Anee je napisao(la):Ja sutra ujutro prvo felgice pa na pranje pa graviranje stakala:icon_question:
:lol:
kleopatra laže.... posavjetujte se sa vidovitom džemilom...
www.vidovitadzemila.com
bulex je napisao(la):lijepe lijepe felgice... a cini mi se... da sam te vidio danas... ili juce... niz gradinu....
Anee je napisao(la):bulex je napisao(la):lijepe lijepe felgice... a cini mi se... da sam te vidio danas... ili juce... niz gradinu....
hvala za felgice:icon_smile: a sigurno si me vidio jer sam u pecari sa stanom vidio sam i ja tebe kako ulazis u UNI CREDIT BANKU juce ili prekuce :lol::lol::lol:
bulex je napisao(la):Anee je napisao(la):bulex je napisao(la):lijepe lijepe felgice... a cini mi se... da sam te vidio danas... ili juce... niz gradinu....
hvala za felgice:icon_smile: a sigurno si me vidio jer sam u pecari sa stanom vidio sam i ja tebe kako ulazis u UNI CREDIT BANKU juce ili prekuce :lol::lol::lol:
jesam bio... trazio zhenu... hahah... riknula mi baterija... pa morao nasumicno traziti...
nodiash je napisao(la):obicno kad cojk opere auto kisa padne il taj dan il sutradan...zasto je tako...morat cemo vidit sa dzemilom:lol:...fino su mu sjele felgice