wagenman Član 08.04.2012 #106 Ide komplet zadnji lonac, ceka spreman odavno ali mora mala adaptacija posto je od golfa mk2. Bice ubrzo, vreme ide na ruku. :icon_smile: Hvala svima
Ide komplet zadnji lonac, ceka spreman odavno ali mora mala adaptacija posto je od golfa mk2. Bice ubrzo, vreme ide na ruku. :icon_smile: Hvala svima
wagenman Član 05.07.2012 #108 Da osvezimo malo :icon_biggrin: image upload photo upload image host hosting images
ArminM Član 05.07.2012 #109 koliko izgleda neobicno s ovim okruglim farovima pa to je cudo jedno. Auto je premocan, bas sasvim uredan, sve pohvale
koliko izgleda neobicno s ovim okruglim farovima pa to je cudo jedno. Auto je premocan, bas sasvim uredan, sve pohvale
Nooryavk Član 06.07.2012 #110 auto je odlican.. po meni samo vratiti drugi brisac i retrovozore u boju i to je to.. felge su jako dobre.. kulturica auto.. neka te dugo sluzi..
auto je odlican.. po meni samo vratiti drugi brisac i retrovozore u boju i to je to.. felge su jako dobre.. kulturica auto.. neka te dugo sluzi..
soffa Član 06.07.2012 #111 meni izgleda super tvoja i dariova jetta su mi odlicne na forumu samo sam ti reko smoked farove da izgleda jos opakije...
meni izgleda super tvoja i dariova jetta su mi odlicne na forumu samo sam ti reko smoked farove da izgleda jos opakije...
wagenman Član 07.07.2012 #114 Hvala svima na komentarima U planu su smoked farovi ili projektori kao i presvlacenje tapacira vrata posto su ocajni.
Hvala svima na komentarima U planu su smoked farovi ili projektori kao i presvlacenje tapacira vrata posto su ocajni.
pukim48 Član 18.07.2012 #116 bonbonce :icon_smile: hoce li se moci skupiti sta kinte za kakve nove felgice :icon_question:
B boTa Član 19.07.2012 #118 auto extra možda samo duboke felge s rubom i bila bi perverzija inače je extra isto
wagenman Član 20.07.2012 #119 Video sam neke O.Z. sa falcom koje su mi se svidele. Postaviću kasnije sliku pa kažite da li bi odgovarale za ovaj auto evo ih, 15x7 photo upload Baš su mi zapele za oko
Video sam neke O.Z. sa falcom koje su mi se svidele. Postaviću kasnije sliku pa kažite da li bi odgovarale za ovaj auto evo ih, 15x7 photo upload Baš su mi zapele za oko
bad_look Član 20.07.2012 #120 Mislim da bi bile pun pogodak na boju auta tvoju i stil koji ganjaš...pozzzz