srdjan014 je napisao(la):Da ufatim priliku da prvi čestitam na osvojenom trećem mjestu na stajlingu, klasa GERMAN STYLE naravno...
I da pohvalim Enesa na sva usta, ekstra momak... za sledeći put ćemo se bolje organizovati
admir jahic je napisao(la):sto nisi stao kad sam te na pivu zvao,tek kad si dosao :icon_question:
enesss je napisao(la):admir jahic je napisao(la):sto nisi stao kad sam te na pivu zvao,tek kad si dosao :icon_question:
jesam li bio u prolazu ili druze ?? ajjj s milion forumasa sam stajao i pricao pricao pricao,ne zamjeri ako sam mozda gledao SR ili ovamo oko auta cekao sudije
admir jahic je napisao(la):enesss je napisao(la):admir jahic je napisao(la):sto nisi stao kad sam te na pivu zvao,tek kad si dosao :icon_question:
jesam li bio u prolazu ili druze ?? ajjj s milion forumasa sam stajao i pricao pricao pricao,ne zamjeri ako sam mozda gledao SR ili ovamo oko auta cekao sudije
kad si tek dolazio ja se drekno aloooo ti si stao i pozdravio nas sjedili ja i ivica sa seat Cuprom
enesss je napisao(la):admir jahic je napisao(la):enesss je napisao(la):admir jahic je napisao(la):sto nisi stao kad sam te na pivu zvao,tek kad si dosao :icon_question:
kad si tek dolazio ja se drekno aloooo ti si stao i pozdravio nas sjedili ja i ivica sa seat Cuprom
a tuu si bio,pa ja sam sočio ivicu "polu golog " ....bio okrenut ledjima cesti , tebe nisam poznao , ja mislio ajde onako neka galama nisam ni skuzio da je to bio poziv "dolazi ovamo" hehehe , jbg eto da si rekao eno enese dodji ... presao bih odmah kad smo se smjestili