pukim48 je napisao(la):svaka cast, sto bi se reklo: "jedno ali vrijedno"
podugo se ceka na novi "update" ali kad bude, bude da valja
a sto se tice planova, svaka ti zlata vrijedi
samo naprijed i da se sledece sezone vise druzimo
soffa je napisao(la):ne znam to ove felge ne odradis makar srce felge u tirkizno plavu..nenako mi na bijelo ta boja najvise vuce..
zlajaaa je napisao(la):Joooooooooooj što nam ovo radiš...
melvin je napisao(la):Po koji puta savrsenstvo, ostavi ga zauvijek kod sebe
eddo je napisao(la):malo je rec perverzija od auta boga mi ... stvarno druze skidam ti kapu jer ovako temeljit projekat nisam mozda cak nikad kod nas vidio ... svaka cast!
dohc_16V_Mo. je napisao(la):Pretpostavljam koji je update. A za golfa nemam rijeci :icon_sad:
melvin je napisao(la):Po koji puta savrsenstvo, ostavi ga zauvijek kod sebe
Dejan 16v je napisao(la):Mislim,sta reci!
Skrabo je napisao(la):melvin je napisao(la):Po koji puta savrsenstvo, ostavi ga zauvijek kod sebe
Taman psoao reci,ako ga prodas......
stvarno kad gledas ove slike mine te zelja za autom,voznjom.Bas ekstra :icon_biggrin:
saleee je napisao(la):Ja cekam sledeci update pa cu komentarisati...
GTI FAN je napisao(la):Stvarno preljep Golf ,najvise mi se svidja pedantnost i urednost a motorni prostor ostavlja bez daha :icon_eek: svaka cast.
Little Dragon je napisao(la):Znas vec sta mislim za tvoje auto , a jedina zamjerka je poklopci ovi Brembo , ja se nadam da ce tu nekad sjesti prava kljesta inace na ovako pedantan projekat i pun rijetki i skupih stvari staviti neko djecije smece mi nije tvoj stil al ebi ga nadam se da ces skinuti