Član
RE: Golf MKIII by enesss....... 18.01.2011 update
cekam cekam jedva cekam
cekam cekam jedva cekam
kavaz je napisao(la):jedan iz porodice :icon_biggrin:
kavaz je napisao(la):MeBeSad, taj mu vodilja kroz projekat :icon_biggrin:
a bogme dobro stoji i na bijelom
Ma ja cvike nego sta, molim vas nisam htio da vas naljutim. Sa tablicom ce da bude mjera (lijepo izgleda). i na karambolci kada dodju crne maskice na rebrima.edo_benz je napisao(la):hahahahah dje nadje sasu matica i golfa,sta im je zajednicko,sa cvikama jel
enesss je napisao(la):@kavaz....vec su krakovi felgi bili u bijeloj boji,al mi to nekako pre kinđurasto izgledalo s obzirom na to sta ganjam , odnosno koji izgled na autu ganjam.......a polirani alu , ili krom definitivno stoji na ovakvom projektu
@mebesad........ razmisljao sam o promjeni boje druze....o crnoj medju prve,pa ovoj onoj.... milion kombinacija i svasta nesto,al opet,meni se svidja ovako kakav je do sad bio,eto uz neke promjene,nema dvojbe na crnoj ovo puno bolje izgleda,al mislim da nece ovo kod mene puno odudarati
sto se tice zatvaranja svega na braniku,....opet se vracamo na boju,u svakoj ,ama bas svakoj boji to extra dodje,al na bijelom meni bas i nije nesto....s obzirom da cu pored lakiranja limarije,....i plastike (lajsne na branicima/vratim i na obrvama) obnoviti u crnu mat....bice dovoljno crnih detalja da se slaze prednji kraj uz ostalo na autu