RE: VW Golf MKIII/vento front by Enes .. gotovo
hvala svima na lijepim rijecima,fin je osjecaj to cuti/procitati,....naj radije bi sve citirao hehehhe
sutra cu malo jasnije i bolje poslikati gotov auto
jusuf......uh to su ozbiljne rijeci,drago mi je to cuti,hvala puno druze
kavaz.....evo sutra cu sve poslikati,a gadna naljepnica ide u vatru heheheh
pioneer.....hocu hocu druze,naljepnica je odavno trebala ici,sad pod OBAVEZNO
s1ck........heh vortex pratim tu i tamo,bas cu se i ja malo ubaciti,a speedhunters.....uuu tu vec neko drugi treba da vidi ,procijeni pa ubaci heh ,hvala ti drug
trizex.....htjeo sam zadrzati gti body druze,volim i german i clean....vise me vuce ono sto vise ka fabrickom izgledu,uz neke sitne sitne promjene,nikad nista extreme
nane VR.....sto se ljepila tice....isao je primer + crni silikon za ljepljenje sajbi , a mat lak...kod ne znam,inace samo zatrazimo strukturni hrapavi akril mat
dellas......uh onda si se bas nalistao , puno se svega izmjenjalo od pocetka do sad ,hvala druze
elmir......sve je isti ton bijele druze,malo me blic i svjetlost zezala pa tako ispalo
got2B.....ooo pa nema razloga za ljutnju,svaka cast kad si imao volje ovo napraviti,hvala druze
buckyMB ..... jedva sam nasao i ovu,kad mi opet druga naleti,planiram to uraditi,pa malo mijenjati ovu onu jer i jedno i drugo mi je ok,al ovako je meni bolje
renault_fan........eto slucajnosti da stanem pred pekaru,a ti me iz kuce ugledas hehe,neka neka aBd drugom prilikom popijemo kafu,i hvala druze