Član
a evo i ovaj je skoro sređen hahKoliko je brzi golf od ovoga ,ali je ovo ladja,sto jest jest,najgore je sto si onog taman sredio bio
a evo i ovaj je skoro sređen hahKoliko je brzi golf od ovoga ,ali je ovo ladja,sto jest jest,najgore je sto si onog taman sredio bio
nisu bezveze stavljane, da jesu, bio bi nejednak razmak između njih, avantgarde maska je ovoProvo ga operi pa slike nabaci da vidimo u kakvom je stanju lađa jeli ovo avantgarde maska ili je netko bezveze stavljo one hromirane lajsne..
Sumnjivo mi je malo ovo što nisu sve ove horizontalne sa desne strane jednako odmaknute od okomite na sredini, pa sam zato pitonisu bezveze stavljane, da jesu, bio bi nejednak razmak između njih, avantgarde maska je ovo
pogledaj po googleSumnjivo mi je malo ovo što nisu sve ove horizontalne sa desne strane jednako odmaknute od okomite na sredini, pa sam zato pito
pa kad se sve sredi onda postane dosadnoKoliko je brzi golf od ovoga ,ali je ovo ladja,sto jest jest,najgore je sto si onog taman sredio bio
nije slikan kako treba, kad si na sredini sve je okSumnjivo mi je malo ovo što nisu sve ove horizontalne sa desne strane jednako odmaknute od okomite na sredini, pa sam zato pito