Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
znam da ce mi nekad dunut da je vratim masku sa znakom ali imam 3 razloga sto je jos ne vracem ali ces se slozit sa mnom da su dobri razlozi ako ih vidis ? hahah moze ?
nije da ih kopiram ali mi nekako dodje cisto naprijed i istice mi se znak gti a ako stavim sa znakom moracu znak vw u crno pa mi dodje na isto...ali imam nekad u planu da je vratim...
i jedno i drugo je super,samo stvar ukusa i volje , nadji dobru orig 16v masku , pa da imas i da mijenjas kad ti na um padne , samo ovako dalje , golfers je stvarno super
zamolio bih te , ako mozes , kad stignes da pobliže uslikas sarafe , interesira me kako je ispalo s lakiranjem , ne znam ni sam sad dal da svoje poliram,lakiram,pozlacujem......
mene je zanimalo , hvala za fotku , ako financijski ne mognem stici pozlatu da idem na ovu soluciju , dobro izgleda s tim da se moze lak i realnije napraviti , ali odlicno ti je ovo
mene je zanimalo , hvala za fotku , ako financijski ne mognem stici pozlatu da idem na ovu soluciju , dobro izgleda s tim da se moze lak i realnije napraviti , ali odlicno ti je ovo
Jel znas nekoga da radi pozlatu...i koliko je para...novi s pozlatom su 145E ali meni se ne svidaju jer nisu originalni i nemaju utisnuto na sebi logo BBS?
jeftinija je solucija uzet vec gotove sarafe narucit 1.50 e je jedan tako nesto...i imas 2seta sarafa ...ja lak nisam smio stavit na sarafe ti probaj ali ja ti ne preporucujem