Član
mislim da je 4 mm samo za zimsku gumu, svaki auto je tesko odrzavati ali dobro je ako imas volje i nacina )
i ja spremam nove ljetne fele da se zabavljam preko zime
Ma jeste , ali sta ces pomalo..
mislim da je 4 mm samo za zimsku gumu, svaki auto je tesko odrzavati ali dobro je ako imas volje i nacina )
i ja spremam nove ljetne fele da se zabavljam preko zime
ljepse je ovako crn bez ciza crvenih...a sto se tice maske il skini zeca il cize ove crvene...obadvoje nekako previse...i skini obrvu puno ce ljepse biti da se vidi citava linija na masci
sta ce ti ova kineska sranja...imas lijepo auto nemoj sad krenuti nizbrdo...nadji org hella farove,nema ih boljih 100%
I meni su farovi promašaj, prvo što nijedan far ne baca kao fabrički org njemački i ako nađeš helline, čak si meni jedna poslao odličan je, a ovo ne ide na tvoje auto a ti eto furaj sada , pa traži org da vratiš...pozzz
fino izgleda
oke jeste to upit ce svjetlosti jesi li mozda probao dati sada nekome svoj auto da ga vozi za tobom ? da ti sa njim dodje u susret ? znas na sta lici taj far providni sa xenonom kad ti dolazi u susret ili kad ide za tobom ? hehhe ne kritikujem te ali ja iz tog razloga nisam htio xenone staviti u dvicu.. postujem kad stavi neko socivai onda xenone ali ovo hmm tebi je dobro sve vidis ali oko tebe niko nista ne vidi od tebe probaj vidjet ces ...Jbg ona stara mi pocela vlaziti , a znas sta je , Hellina mi nekako djeluju kao da ce dosta svjetlosti upiti ako me razumijes , ova bas obasjavaju sve i dosta su bolja nego ona zamjenska Autopal , a Hellina imaju po meni previse onih linija na staklu , nekako mi ruzno , neka ovih jedno vrijeme
oke jeste to upit ce svjetlosti jesi li mozda probao dati sada nekome svoj auto da ga vozi za tobom ? da ti sa njim dodje u susret ? znas na sta lici taj far providni sa xenonom kad ti dolazi u susret ili kad ide za tobom ? hehhe ne kritikujem te ali ja iz tog razloga nisam htio xenone staviti u dvicu.. postujem kad stavi neko socivai onda xenone ali ovo hmm tebi je dobro sve vidis ali oko tebe niko nista ne vidi od tebe probaj vidjet ces ...