maa nista duboki branici na ovim ostajem samo male prerade cu izvrsiti,a prerade ce biti,maska og gti sa crnim znakom i plavom linijom necu crvene mozda i zute izvucem i klijesta ofarbam u zuto..felge cu il osvjeziti il presvuci crnom 3d foliom da vidim kako bi bile al onom sjajnom folijom ne matt...stopke cu isto folijom odraditi kao od gti da budu ili ih odradim sprejom al cito sam da nije prporucljivo po hladnom vremenu to raditi i naravno lakirat ih..sto se tice unutrasnjosti uzeta nova instrument tabla nazalost nema plave crna je..osvjetljenje prekidaca crveno i od grijanja ce bit isto....sjedista cu svoja vratiti dok popravim vozacevo a ova od trojke cu prodati..kedere sam uzeo oko vrata tj one gume ili lajsne oko vrata da voda ne ulazi a i da mi ne fura studen zrak...
gume zimmulje su uzete sve nove i to nemam brige...naprijed par sitnica most zamjeniti i vezni lim,,i vozaceva vrata mi bodu oci izlzala se pa nema onog sjaja..al ne bilo ga kad auto nije radjeno 26 godina..tako da ce biti uskoro i farbanje citavog auta..tad cu biti najsretniji..:icon_smile: