Legend
RE: vw golf mk2 gtd+i >Baby Blue' S (BBS)
pa bile su zlatne, pa je bio onda pokusaj neke crvene, ali mi nekako nije bilo to to, pa onda su bile antracit, i evo sad ova, koja ce vjerovatno ostati dok ne skontam nesto opet
mora se mjenjat, znas kako ide..
pa iskreno da ti kazem, sto se farova tice i ja sam na pocetku bio malo zbunjen sto se tice farova, nekako mi cudno izgleda, k'o da nije moje auto ali eto polako ga "utezem" naprijed, jos kad ta lajsna stigne, mislim da ce biti to to :icon_smile:
Drago mi je da ti se svidja, pa eto, meni ni oni stari nisu bili losi, iskreno da ti kazem, doduse, dvica je sva kockasta, a okrugli farovi, pa je to malo diskutabilno..
pozz
eo koja slika od danas, bio malo na vikendici
btw : prosao tehnicki bez problema :icon_smile:
toliko
erol_brcak je napisao(la):O vidi ga, odlicno, cudi me da prije to nisi uradio mislim na plavu srce, ne na farove, za koje imam neutralno misljenje, ni like ni dislike, ne znam ni ja. Ko da fali nesto, al sve u svemu cvaja iz dana u dan sve bolja
pa bile su zlatne, pa je bio onda pokusaj neke crvene, ali mi nekako nije bilo to to, pa onda su bile antracit, i evo sad ova, koja ce vjerovatno ostati dok ne skontam nesto opet
mora se mjenjat, znas kako ide..
pa iskreno da ti kazem, sto se farova tice i ja sam na pocetku bio malo zbunjen sto se tice farova, nekako mi cudno izgleda, k'o da nije moje auto ali eto polako ga "utezem" naprijed, jos kad ta lajsna stigne, mislim da ce biti to to :icon_smile:
Shelby je napisao(la):pun pogodak sa farovima i felgama!
da budem iskren,farovi od dvice su mi ogavni,fakat ih ne mogu smisliti,ali kad vidim ove,perverzno joj stoje,ne znam stvarno sto su neki "protiv"...strava izgledaju
felge da ne spominjem,svaka ti cast na ovom potezu,ovako uradjene bbsice su mi preje*ene
ugl sam totalno anti-golf II (jbg neki ce reci "tipicni opelovac") al' ova duja mi se definitivno svidza,najljepsa na forumu i sto sam kod nas u BiH vidio
sretno!
Drago mi je da ti se svidja, pa eto, meni ni oni stari nisu bili losi, iskreno da ti kazem, doduse, dvica je sva kockasta, a okrugli farovi, pa je to malo diskutabilno..
pozz
eo koja slika od danas, bio malo na vikendici
btw : prosao tehnicki bez problema :icon_smile:
toliko