superman je napisao(la):Noke gdje si radio spuru? :icon_smile: cijena?:icon_smile:
A za boju- najbolja ona tamnoplava, medjutim posto i sam imam je na trici za odrzavanje je 0 tako da je bolje ganjat metalik neku svjetliju
etno je napisao(la):Drug, izvini, mrzilo me da iscitavam sve stranice, pa da priupitam ukratko: Jesi li narucio s neta grudnjak za haubu ili ti je neko radio po mjeri? Ako je pomjeri, interesuje me informacija o kome se radi, ako mogu znati...
enesss je napisao(la):ma AUTO JE SAN! ti si druze od pocetka znao sta radis , svaka cast
MADA FAKA je napisao(la):noke odlicno za rallye front!
ali koliko mogu naslutiti i ak smijem pitat kao da mi se cini da nesto sa lijevim farom nestima???
desni je puno noviji od lijevog??
.nOKe je napisao(la):MADA FAKA je napisao(la):noke odlicno za rallye front!
ali koliko mogu naslutiti i ak smijem pitat kao da mi se cini da nesto sa lijevim farom nestima???
hvala druze
desni ima napuknuce na staklu, pa je potamnio malo..
ganjam stalno da uzmem, pa kad to zamjenim, sredit cemo da bude fino
MADA FAKA je napisao(la):.nOKe je napisao(la):MADA FAKA je napisao(la):noke odlicno za rallye front!
hvala druze
desni ima napuknuce na staklu, pa je potamnio malo..
ganjam stalno da uzmem, pa kad to zamjenim, sredit cemo da bude fino
mozda nisi znao alli evo da ti pomognem!
http://www.typ-17.de/product_info.php/info/p15962_Headlight--right--Golf-MK2-Rallye.html
VwLove je napisao(la):Auto prelijep :icon_eek: vidio sam ga na venom showu svaka cast samo taj far sredi i plastiku na lijevom blatobranu
MADA FAKA je napisao(la):Znam noke da je danas dosta rary stvari tesko naci pa covjek bude uopce sretan ak nade u ikako stanju.
Ovi farovi si goli i moras iz svog sve prepakovat u taj.
Nesumnjam u tebe da to nece urodit plodom i biti sve u zavidnom stanju.