zlaja11 Član 03.04.2010 #61 dobar golf za dobrog projekta a jel ovo slikano kod tvornice obuce poznate mi slike tamo sam odrastao
dobar golf za dobrog projekta a jel ovo slikano kod tvornice obuce poznate mi slike tamo sam odrastao
kadija_1.6td Član 19.02.2011 #63 sad mi je zao starog golfa kad vidim ovog i ovu boju aaaaaaaaaa imao istog
Nexus Legend 19.02.2011 #64 kadija_1.6td je napisao(la): sad mi je zao starog golfa kad vidim ovog i ovu boju aaaaaaaaaa imao istog Kliknite za proširenje... digao si temu staru 10 mjeseci:icon_rolleyes:
kadija_1.6td je napisao(la): sad mi je zao starog golfa kad vidim ovog i ovu boju aaaaaaaaaa imao istog Kliknite za proširenje... digao si temu staru 10 mjeseci:icon_rolleyes:
G2_1.6B Početnik 19.02.2011 #65 Mogao bi naci jos jedan takav branik pa napraviti onaj na americki fazon(bez tablice) ako hoces da vidis kako poslacu ti slike! PS: Dobar Golf
Mogao bi naci jos jedan takav branik pa napraviti onaj na americki fazon(bez tablice) ako hoces da vidis kako poslacu ti slike! PS: Dobar Golf