hvala bice pomalo sad preko zimemen007 je napisao(la):fin golf pravo, kao sto i ostali samo ga ofarbaj.
hvala drugnivoST je napisao(la):autić je bombon
matamk1 je napisao(la):hvala drug bice preko zimeTalky101 je napisao(la):odlican golf samo malo radova na limariji i bice
samo aBd mu stavis chromirane branike i vec ima uske stope
i odlican :icon_biggrin:
enesss je napisao(la):izgleda jako fin kec , motorizacija odlicna investicija , samo naprijed i sretno u nastavku
hvala puno uzeo u sarajevu...soffa je napisao(la):dobre felgice jesi pravio sebi il uzimo i koliko je kesa..a motor koliko je KW i de bogati ove plastike predji bumperom sprejom za plastike...bit ce ljepse vjeruj mi..
ma ono nisu moje bile od rođaka.. ma jebeniji je na oviadi187 je napisao(la):Dobar golf bolje izgleda na onim alu nego na celicnim
Ja bih radije one alu ostavio , ove jedinoi celicne za zime ako nisu presiroke
hvala hvalaGolf Mk1 Diesel je napisao(la):dobro zajebana kečina ,samo stavi TDI umjesto GTI šta se stidiš haha
hvala hvalaAmer13 je napisao(la):Dobre felgice pravo
oo druze hvala hvala..bebekw210 je napisao(la):Oooooooooo Mate,dobra keca
Kad si felge nabacio?Nisam te odavno vidio po gradu sa kecom,vidim da si malo radio na njemu.
hvala drug puno a ewo ubrzo da malo financije omoguce hehesrki077 je napisao(la):Dobar golf,sredi limariju i ima da bude ko lutka