polahko bice i maglenke uskoro a led cu bacit samo dok nadzem nove mrezice za branik gume su 205 40 17Org.maglenke i folija preko a te led cupaj jbt..
Koje si gume uzeo
led smece leti vani prvom prilikom samo dok se ovo vrijeme malo stabilizuje pa da felge zavrsim i sve smontiramOdlican autic, posebno prednja svjetla, raritet, a tek kad felne "legnu"... bice to to Samo mi ledice kvare dojam, previse je to moderno za njega.
LP
hvalaDrug vidjam tricu svaki dan kod praonice kod podhrastova i svaki put se okrenem za njom auto je cista perverzija sve pohvale
hvala drug bice to ubrzo za par dana cu postavit felge na auto da vidim kako ce izgledati na fabrickim amortima po nekoj mojoj prepostavki trebala bi guma doc do same obrve a ako nebude tako onda cemo montirat gewindeJako uredan golf i bit ce jos ljepsi kada se stave felge i zakuca i rijesis ovo sa maglenkama.
Hvala drug a sto se tice gti maske neznam sta bih ti rekao nekako se meni bas nesto i nesvidja mozda cu je uzeti cisto da je imampredobro radis golfa vidim da stavljas dosta originalnih i rijetkih stvari, znam da je rijetka dobra GTI maska za nac al i ovako je dobro