Dzeniii je napisao(la):meni se samo na svidjau rore,,nekako izgledaju puno izbacene,,i kad si vec ovoliko truda ulozio trebao si jbg uklonit i naj zadnji brisac
Djandy je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):meni se samo na svidjau rore,,nekako izgledaju puno izbacene,,i kad si vec ovoliko truda ulozio trebao si jbg uklonit i naj zadnji brisac
koliko je zivaca,novca i truda otislo u ovaj auto i jos radim,,,,,,,,i mislim stvarno neki ljudi????? nemogu da shvatim.........mislim pa takvo ponasanje "ciganska kola" "samo kuka fali" ili tak neki coment,,,,,svaka cast pojedincima ali ovo ostalo je katastrofa.Mislim toliko se trudim i toliki pehari sa natjecanja a neki sada tako kazu....nemam rijeci....:icon_sad:
hvala na comentaru nisam brisac skidao jer zna nekad zatrebat ali mozda ga ipak makenm nije to problem.....:icon_smile:
Djandy je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):samo ti kuka fali:lol::lol::lol::lol:
da ti mamu mogu zakvaciti pa vuc:lol::lol::lol::lol:
Dzeniii je napisao(la):razuijem ja tebe druze,,,takve komentare ostavljaju samo zavidni ljudi,i nemoj da te pali to sto ti pricaju da auto nevalja,jer svako ima svoj stil nikad se nece napravit auto da svima odgovara da svi kazu extra je
ZELA GTI je napisao(la):Djandy je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):samo ti kuka fali:lol::lol::lol::lol:
ja tebi po autu ti meni po majci???:smajli27::smajli27::smajli27::smajli27:
Djandy je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Djandy je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):samo ti kuka fali:lol::lol::lol::lol:
sorry nisam to htjeo ali ovo ti nije bilo lijepo,,nisam ja takav da se raspravljam ali nemoj tako:icon_sad:
oprosti jos jednom
ZELA GTI je napisao(la):Djandy je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Djandy je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):samo ti kuka fali:lol::lol::lol::lol:
sorry nisam to htjeo ali ovo ti nije bilo lijepo,,nisam ja takav da se raspravljam ali nemoj tako:icon_sad:
oprosti jos jednom
Nema frke.Nije ti to dobro što kometare za auto primaš k srcu.Tvoje je,ako se tebi sviđa,šta te briga šta ja ili netko drugi misli o njemu.Ja sam samo napisao svoje mišljenje,ako se nevaram forum za to i služi.Pozdrav i skuliraj se malo brate,zbog sebe.j..e se meni:lol::lol::lol:
ArminM je napisao(la):nije losa trica,vjerujem da je puno truda i sredstava ulozeno u sve ovo,tebi se svidja ovaj vid tunninga,zasto da ne,furaj fazon svoj,tebi se svidja,tvoje auto,sredjuj onako kako si zamislio
nikad se nece naci svi koji ce reci da je dobro,uvijek neko ima zamjerki,tako da...