Pozdrav ekipa SRETNA NOVA GODINA SVE NAJBOLJE VAM ZELIM....
Pa da pocnemo sa nekim novim stvarima
Nabavljen komplet servo,sa jednim malim nedostatkom fali jedna spona
A evo i slike da se vidi o cemu se radi
Takodje je nabavljena i centralna komplet
Nju nisam uspio uslikati
I imam jedno pitanje u vezi centralne,da ne otvaram novu temu pitacu ove.
Znaci ovako nabavio sam originalnu komplet centralnu,e sad mene zanima jer sam htjeo ugraditi centralno i daljinsko zakljucavanje
pa me zanima vidim po piku se prodaje po 50-60km komlet centralno i daljinsko sa skakavac kljucem.
zanima me kakve su te centralne vidim da idu preko elektronike a ova moja preko vakuma koja je bolja dali ima neke razlike u ove dvije centralne i kako su se pokazale te nove centralne koliko traju kakav im je kvalitet i to.
I da napomenem bio sam u potrazi za gewindama ali koliko sam imao para nisam uspio naci.
Pa sam se odlucio za drugu solucio a ta solucija je sledeca
Cujem za nekog majstora ovde u prijedoru da skracuje amortizere ja reko to nesto nije dobro i tako ti ja odem kod njega i meni covjek lijepo sve objasni kako i sta tako da sam ja kupio sportske opruge crvene,ja sam stavio te opruge prije skracivanja amortizera i nisam bio zadovoljan bio mi je nekako visok ja osijecem koji krug na oprugama e to je vec bilo nesto spustio se koliko sam mislio ali sam dobio manji prostor izmedju opruge i zakretaca pa je opruga odala kad se auto digne na dizalicu i ja to sve spakujem i odnesem tom covjeku da to sredi.
Covjek je to sredio za par sati opruga stoji zategnuta nema lufta ubacio mi na prednje i zadnje amortizere one odbojne gume ali one mekane spuzvaste i sad auto je spusteno malo jeste tvrdji ali sam se vremenom navikao i to je to.
Uglavnom ostalo je jos uraditi izolaciju kad malo ugrije tamo na proljece i ofarbati ga ponovo i to je to.
A slike amortizera i pruga ce biti za koji dan