Ja zalim sto sam ovdje uopste ostavio post mozda opet cinim gresku ali nema veze :icon_exclaim:
Ne znam zasto uopste se prepirete za marke vozila svaka ima svoju prednost i nedostatke, svi volimo auta, kako koje to je mogu reci dio privatnosti, a ne osnova za prepucavanje. Naravno auto koje volis i imas predpostavljam. To sto neko nema sto zeli to je stvar koja mozda sve nas boli. Citiram izreku "Ako nemas ono sto volis, voli ono sto imas. Tako da u tome ima i poruka da svoje ljubimce cuvate. Ovdje je nastao haos ko ce popljuvat ciju marku auta, pa de budite realni i recite zar je potrebno se svadjati za te stvari. Svako ovdje nastoji odbaranit onu marku koju voli, e pa ne moze sve bit idealno.
U ostalom mnogi mozda ne znaju sta je pravo znacenje rijeci "idealan" a to je zamisljen i ne postoji nista idealno. Tako da vratimo sve na realnost i pomirite se sa sudbinama da ove preradjene automobiile i tvornicke sportase mozda nece imat priliku voziti i zato se ne treba zamarat koji je najbolji.