Član
Ma noKe nemoj nam za dizela - baci'ćemo ti BombuLijep auto, i ja sam dojma da je grehota u corrada ubacit bilo kakvog dizela kao sto cole rece, nemoj me pogresno shvatit ali tako je.. Doduse, upravu si kad kazes da je bolje i to nego vozit sestaka na plin ili ga lerat jer ga ne mozes sipat (a rijetko ko moze na danasnjem vaktu..)
Sve u svemu, lijep auto..
hahaha nemoj bacat bombe al mani se tih TDIjeva, kad se mogne rokni kakav 1.8t, do tada nek cekica taj td boze moj..Ma noKe nemoj nam za dizela - baci'ćemo ti Bombu
Biće brate jednog dana aBD i 1.8 T , a ovo su tek studentski dani mnogo se hoda..zasad čekica..hahaha nemoj bacat bombe al mani se tih TDIjeva, kad se mogne rokni kakav 1.8t, do tada nek cekica taj td boze moj..
Lijep auto, i ja sam dojma da je grehota u corrada ubacit bilo kakvog dizela kao sto cole rece, nemoj me pogresno shvatit ali tako je.. Doduse, upravu si kad kazes da je bolje i to nego vozit sestaka na plin ili ga lerat jer ga ne mozes sipat (a rijetko ko moze na danasnjem vaktu..)
Lijep auto, i ja sam dojma da je grehota u corrada ubacit bilo kakvog dizela kao sto cole rece, nemoj me pogresno shvatit ali tako je.. Doduse, upravu si kad kazes da je bolje i to nego vozit sestaka na plin ili ga lerat jer ga ne mozes sipat (a rijetko ko moze na danasnjem vaktu..)