Fahro polako cu nastojati da ga vratim kakav je bio pre.
Carbon sto se motora rekao sam kakvo je stanje trenutno prvo cu nastojati da mehaniku vratim u extra stanje i exterijer i enterijer pa motor. I meni je glupo kad idem s njim kroz grad a dizlo cagrlja ispod haube iako sam se zarekao da necu posle seata dizela uzeti ovog sam morao uzeti jer je jedini od regularnih a meni za moj budzet pristupacnih na piku corrada. Sto se tice cjene platio sam ga jeftinije nego sto je fahro ga prodao.
Danas sam bosh pumpiu s majstorom čačkao jer je bila zavrnuta do kraja jedva se vukao. Zatim sam sjedista resavao jer su se ljuljala morao sam nosace prepravljati i u jednom sjedistu se zalomio saraf od preklopa pa se ljuljalo jos vise i to je reseno sad ne mrdaju sekunde Zatim usisan komplet i trap pregledan. Treba zameniti šolje , selene i gumice na balans stangli. Zatim od 4 gewinde 3 su pustile ulje a na onoj 4toj otisao navoj sto ide po gewindi tako da il cu ih reparirati il skinuti pa staviti klasicne amortizere sa sportskim oprugama. Usput nabavaljene 15ke g60 čelične od golfa 2 za zime i fahro mi je dao spojler uz corrada i njega moram po pokrpiti. Sad pauza do vikenda posto u toku sedmice radim prevod i produzenje reg do maja oa onda se bacam na trap i moracu kod elektricara voziti da mi ovu struju resi
Sent from my SM-G900P using Tapatalk