Meni je u Semberiji stalno tako kad vidim brdo od 500m ko da sam vidio HimalajeJao kako mi nedostaju planine od kako zivim u ovoj tepsiji!
Meni je u Semberiji stalno tako kad vidim brdo od 500m ko da sam vidio Himalaje
He he jarane ja gledam kako bi pobjegao od ovih brda tebi nedostajuJao kako mi nedostaju planine od kako zivim u ovoj tepsiji!
Ja sam rodjeni Brcak sad znas kako je meniMeni je u Semberiji stalno tako kad vidim brdo od 500m ko da sam vidio Himalaje
He he jarane ja gledam kako bi pobjegao od ovih brda tebi nedostaju
Zasad sam zadovoljan sa motorom. Nikakvih problema za predenih 15.000 km, Po mogucnosti neka ti kolega gleda Facelift modele . Modeli do 2011 imaju problema sa potrosnjom ulja i pogonskim Lancem . Modeli od 2012 nemaju vise problema. Potrosnja je isto zadovoljavajuca u prosjeku 7.5 L.Kako si zadovoljan ovim motorom?
Kolega mi je zagrijan za onaj prvi model CC-a 1.8 tsi dsg,jel to isti motor kao kod tebe?
Inace ovaj tvoj je ko bombona samo kao sto kazes za sljedecu sezonu druge felge i po mogucnosti u metalik boji
Zasad sam zadovoljan sa motorom. Nikakvih problema za predenih 15.000 km, Po mogucnosti neka ti kolega gleda Facelift modele . Modeli do 2011 imaju problema sa potrosnjom ulja i pogonskim Lancem . Modeli od 2012 nemaju vise problema. Potrosnja je isto zadovoljavajuca u prosjeku 7.5 L.