Član
neznanijunak86 je napisao(la):gdje si uzimao ovaj dodatak za klijesta? Bas je super! i da,gdje si u Cirihu,mislim koji dio...?
Frenkie-3B je napisao(la):neznanijunak86 je napisao(la):gdje si uzimao ovaj dodatak za klijesta? Bas je super! i da,gdje si u Cirihu,mislim koji dio...?
uzimo sam u vw ovlastenom servisu ovdje se zove AMAG,a u Cirihu sam bas na Ciriskom jezeru mjesto Horgen
neznanijunak86 je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):neznanijunak86 je napisao(la):gdje si uzimao ovaj dodatak za klijesta? Bas je super! i da,gdje si u Cirihu,mislim koji dio...?
uzimo sam u vw ovlastenom servisu ovdje se zove AMAG,a u Cirihu sam bas na Ciriskom jezeru mjesto Horgen
aha...ja budem u Seebach, kod aerodroma pa zato pitam!
Frenkie-3B je napisao(la):neznanijunak86 je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):neznanijunak86 je napisao(la):gdje si uzimao ovaj dodatak za klijesta? Bas je super! i da,gdje si u Cirihu,mislim koji dio...?
eto onda fino odes u AMAG i kupis
neznanijunak86 je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):neznanijunak86 je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):neznanijunak86 je napisao(la):gdje si uzimao ovaj dodatak za klijesta? Bas je super! i da,gdje si u Cirihu,mislim koji dio...?
ok, hvala a bio sam u Amag-u u Dubendorfu,samo nisam ni gledao kako se to zove...bila R8 neka zeznuta verzija 340 000 chf ono je nesto :123:
neznanijunak86 je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):neznanijunak86 je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):neznanijunak86 je napisao(la):gdje si uzimao ovaj dodatak za klijesta? Bas je super! i da,gdje si u Cirihu,mislim koji dio...?
ok, hvala a bio sam u Amag-u u Dubendorfu,samo nisam ni gledao kako se to zove...bila R8 neka zeznuta verzija 340 000 chf ono je nesto :123:
tu sam ja svog kupio
zlajaaa je napisao(la):Moraćeš i na malom maglinke u žuto :lol: