Član
RE: VW Bora V5 by Sene336
svaki dan bolje zvuci iso ga danas opet malo razvozat ;-) bice sigurno i sliko za jedno 10 dana al tad ce biti sve sastaljeno i od unutra :blackknight:
neznam sta je tvome bilo da ne ide??? al meni super ide V5 i 150Ks super vuce 1300Kg!!! Imo sam i 1,8T bas ni malo nije bolje iso??? Al meni je zvuk od V5 FENOMENALAN koda imam V8 heheh...
Inace fala na komlimentu jarane :blackknight:
Frenkie-3B je napisao(la):vidio sam lonac sto si postavio brutalno dobro izgleda,a i zvuci opasno,kao i sto sam mi rece nes postavljat slika dok ne dobijes onaj zadnji dio karambolke dok sve ne uklopis kako treba i prednju karambolku ne prespricas od ovog zadnjeg incidenta.......................
svaki dan bolje zvuci iso ga danas opet malo razvozat ;-) bice sigurno i sliko za jedno 10 dana al tad ce biti sve sastaljeno i od unutra :blackknight:
kecc je napisao(la):Meni Bora extra lijepo izgleda! Cestitam! Jedino mi se taj motor ne svidja! imao sam ga u cetvorki i za V5 i tu 2,3 litra kubikazu u opste ne ide pogotovo na nizim obrtajima! e sada ona verzija sa 170 ks tj cetiri ventila po cilindru vjerovatno bolje ide! u svakom slucaju lijep auto i ne smatraj ovo za kritike nego samo moje iskustvo!
neznam sta je tvome bilo da ne ide??? al meni super ide V5 i 150Ks super vuce 1300Kg!!! Imo sam i 1,8T bas ni malo nije bolje iso??? Al meni je zvuk od V5 FENOMENALAN koda imam V8 heheh...
Inace fala na komlimentu jarane :blackknight: