VW Bora 1.9. TDI

VW Bora 1.9. TDI

Član
uffffffff, nisam znao da je ovo auto od nekog sa foruma. juce se vracam kuci kad vidim neki belaj. dobro si ti prosao, s obzirom da je onaj mercedes zavrsio pored puta.
 
Član
Amer-civic je napisao(la):
U Pm, pa kako udari ovoliko, sta se desilo izgleda kao pravac
Dobro si ti proso;)

pa preticao covijeka i on samo bez ikakve signalizacije samo lijevo namotao a ja sam vec bio naspram njega i pokusao sam kocit vratit se u desnu traku da bi on pobjegao mi motajuci lijevo ali covijek nije svatio da sam u opste tu nego jos razvukao i kako sam se vracao u desnu opalim ga u zadnju lijevu bocnu stranu svojom sredinom i prednjim desnim krajem automobila a poledilo i samo se zbraka nastala izokretali se par puta i to je to hvala Bogu dragom sto nije bilo povrijedjeni i to je to :icon_confused::icon_confused::icon_confused:
 
Član
E ovako ljudi djelovi pronadjeni svi ceka se ljepse vrijeme da se radi a sad za sada malo cu o motoru baciti koju rijec jer u glavnom idem na nekog brzog dizela =) motor ARL ubacen upaljen =) dizne ostaju , moj mjenjac sa 5 brzina valeo set jednomasni do 500Nm tako kaze proizvodjac ( ali to mi je bitno samo radi zamajca jer ide 6 perova lamela ) u glavnom ide hibrid sa od vnt 17 i vnt 20 znaci rodjaku u svabiju poslata moja turbina na koju ce se stavljati kompresorsko kuciste od vnt 20 i peachworks ( austiska tvrtka koja je vec cipovala onu 101 dok je bila ) ce da radi porcesor na oko 220Ks garantuju =) Cak se mozda poigramo sa Nos-om ali sta bude bice u glavnom bicete obavjesteni =) :123::123:;);););););););););););););););););)
 
Član
Znam ja kako se zuri hrasnickom i kako bez ikakvog razloga piloti preticu kada dam zmigavac da skrecem u svoje dvoriste, to sto je covek skrenuo bez zmigavca kod Iska moze a i ne mora biti razlog sto si ga pokupio. Ispod mesta udesa 50m je pesacki prelaz a 20m autobuska stanica, ne shvatam kako mozes i dalje da pricas o nekim brzinama, jos o NOS-u!!!

Mlad si, izigraj se jos malo za kompjuterom, jer divljanje moze kostati i tebe i nekog drugog zivota. Necu da ti kenjam, nego te bratski savetujem jer sam na hrasnickoj cesti vadio mrtve ljude iz automobila nekoliko puta.
 
Član
Povratak otpisani =)

http://imageshack.us/photo/my-images/72/26052012059.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/265/25052012047.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/535/25052012046.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/690/24052012023.jpg/

Auto napravljeno zamjenjeno sve od sigurnosnog sistema do svega ostalog... par problema je bilo ali i to se zvanicno danas rijesilo pa molio bi vase kometare kako je ispalo ( ovo je cist povratak auta u fabricko stanje ) :icon_smile::icon_smile::icon_smile::icon_smile::icon_smile::icon_question::icon_question:
 
Član
OggyBoy je napisao(la):
Ništa se ne vidi, uslikaj po danu.

ma auto je tek sada kompletirano a sutra cu slikati fino u glavnom auto je vec petnestak dana kod mene i nisam zelio da ga vozim dok nije bilo kompletirano falile su neke gluposti od plastikica do nekih sigurnosni djelova =) tak da je danas prvi dan da je izasao na ulicu kako treba osim od majstora do majstora =)
 
Član
dadao_style je napisao(la):
jel ovo volan od golfa 5

ne od bore je fabricki 2005 godina i tabla i sve ( zadnja proizvodnja eu trziste naravno ) a vjerovali ili ne kompletan sigurnosni sistem je od golfa 5 sto je i meni cudno bilo =)
 
Top