VW Bora 1.9. TDI

VW Bora 1.9. TDI

Član
Danas kupljene felge 16" od ibize cupre 2003 naravno gume nove idu na to jer ove 17" sto su bile na njoj su prevelike a slike budu za koji dan !!! cim stavim na auto :icon_confused::icon_confused::icon_confused:
 
Član
hvala =) A bora nije vise moja stari je voza a ja trazim sesnesku sebi =) mislim vozao je i prije ali sada smo razjesili da cu ja uzet sebi drugo auto on ovo tako da se ova tema moze zatvorit komotno =)
 
Član
RE:Chip

E ljudi posto sam ne zadovoljan snagom svog motora ( na pocetku veoma bio dok sada sam navikao na njju i ne zadovoljava moje potrebe ) pa dali mi neko moze objasnit gdje ima dobra servis u kojem bi to mogao odradit i da li skodi sto automobil nema katalizatora a zadnji lonac je protocni ;););)
 
Član
Zamolio bi administratore da zakljucaju ovu temu jer bora je od juccer nije bas u dobrom stanju nakon udesa pa dok se ne vrati sve u normalu molio bi lock;);)
 
Član
http://imageshack.us/photo/my-images/249/dscn1417y.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/46/dscn1418n.jpg/

http://mageshack.us/photo/my-images/442/dscn1419p.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/717/dscn1421a.jpg/


Zurba zurba zurba i to je to i za malo kratak za glavu osta i ako sam to na neku prvu pomislio kada sam vidio da mi je auto puno gasa koji izlazi iz zracni jastuka automobil je u kriticnom stanju od sve na prednjem djelu je otislo od prsa do motora blatobrana haube sajbe unutrasnjosti i ostalog....... sad za sad ocekujem od sebe popravku bore u namjeri da je pokusam vrati u prvobitno izdanje i ako ce to biti tesko ali ipak trudit cu se jer moj otac ce nastaviti da je koristi a ja za dugo necu za volan sjesti jer evo 24 sata nisam zaspao jer nemgou oci da zatvorim vracaju mi se slike iz tog desavanja tako da sada mi je bitno vratit auto u prvobitno stanje.... a sebe kao vozaca jos za dugo nemogu zamisliti o svemu ce te biti obavjesteni kako tece popravka auta ali mogu na glasit da sada ubacen motor biti ARL na ovaj moj mjenjac 5 brzinski jer sam lamelu i zamajac platio veoma fino et neka vam moja skola bude pouka da nije bitno stici prije nego biti "gospodin" pa zakasniti ali zakasniti bez rizika :icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry:
 
Član
Aaa jebemu misha :( Bitno je da je ziva glava, i da nemas nekih ozbiljnijih povreda.... jbg desi se kad se najmanje nadas ali eto kao sto si i sam reko nek ti ovo bude skola... a auto ce se napravit polako
 
Član
Anais je napisao(la):
Aaa jebemu misha :( Bitno je da je ziva glava, i da nemas nekih ozbiljnijih povreda.... jbg desi se kad se najmanje nadas ali eto kao sto si i sam reko nek ti ovo bude skola... a auto ce se napravit polako

ma evo cekam samo policija da odluci ko je kriv poslije toga bora trci majstoru odma neke djelove su mi kolege vec poklonile neke cu ja kupit al u glavno bice to sve aBd dobro a sto se mene tice frakturu lijevog ramena sake i lakse povrede vrata i kicme pa tako da mi sada upravo sestra kuca ali ne objavljujem ovo radi nekog prikaza da et kao ja ovo ja ono nego samo da raja vidi sta se desava kada se zuri previse jer mogao sam sacekati par trenutaka da skrene i onda lagano ali ......... :icon_confused::icon_confused:
 
Top