tvrdoglavi je napisao(la):ja sam cuo da u Njemackoj to ne mozes sakrit i ako ti otkriju kad prodajes auto,placas kaznu :icon_rolleyes:
e sad da li je to tacno i cime provjeravaju ne znam,valjda neko od vas zna...
zerocool152003 je napisao(la):pa uzmes stari sat i busilicu i probas ako popuca onda ne diraj na novom satu haha
kurbla2005 je napisao(la):ma jednostavno rastavi sat, izvadi brzinomjer, jednim malim saravcigerom rastavi zubcanike drugim samo okreni onaj koji te zanima na koliko ces kilometara i gotovo samo polako radi i nek ti ruke budu ciste i suhe da ne ostaju nikakvi tragovi
bulex je napisao(la):stavis ga na kladice.... i nek pici u rikverc :123:
tvrdoglavi je napisao(la):ja sam cuo da u Njemackoj to ne mozes sakrit i ako ti otkriju kad prodajes auto,placas kaznu :icon_rolleyes:
allroad je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):ja sam cuo da u Njemackoj to ne mozes sakrit i ako ti otkriju kad prodajes auto,placas kaznu :icon_rolleyes:
u novihij auta isto mozes vratiti kilometrazu i ne mogu ti to otkrit ako auto nije servisirano kod ovlastenog servisa
ako jest onda se ne moze vratit
GrandMaster je napisao(la):allroad je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):ja sam cuo da u Njemackoj to ne mozes sakrit i ako ti otkriju kad prodajes auto,placas kaznu :icon_rolleyes:
u novihij auta isto mozes vratiti kilometrazu i ne mogu ti to otkrit ako auto nije servisirano kod ovlastenog servisa
ako jest onda se ne moze vratit
moze, moze
Mrva je napisao(la):Moze se skontati jel vracana kilometraza ako taj koji je vracao kilometrazu niju vratio kilometrazu i na kompijuteru, ljudi to vrate samo radi prodaje na bordu a kad je skopcas na dijagnostiku imas sta vidjeti