Vraća se Takuma Sato

Vraća se Takuma Sato

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putovanja.ba
Administrator
010_sato.jpg


Takuma Sato pridružit će se momčadi Toro Rosso na skorašnjim testiranjima, a ukoliko se dokaže trebao bi zamijeniti Sebastiena Vettela, koji odlazi u Red Bull…

Japanac je ostao bez angažmana uslijed bankrota momčadi Super Aguri, ali čak i u tim iznimno lošim uvjetima postizao zapažene rezultate, tako da stručnjaci očekuju odličnu formu u vrlo dobrom bolidu sestrinske momčadi Red Bulla.

Ispražnjeno mjesto u Toro Rossu rezultat je prelaska Sebastiena Vettela u Red Bull. On će tamo zamijeniti veterana Davida Coultharda, koji je najavio odlazak u mirovinu za kraj sezone. Sve su češće glasine kako će se Škot povući već nakon Monze, jer bi time Vettelu ostavio prostor za privikavanje na bolid, ali za sada Red Bull nije potvrdio takve namjere.

Toro Rosso se još uvijek nije izjasnio ni po pitanju sudbine Sebastiena Bourdaisa, koji unatoč velikom talentu dokazanom u nižim serijama, u Formuli 1 nije pokazao ništa pa postoji mogućnost da Sato privremeno zamjeni njega.

'Vjerujem da ću čelnike Toro Rossa svojim zalaganjem i umijećem uvjeriti kako zaslužujem vozačko mjesto u njihovoj momčadi. Oni su napravili znatan napredak i bio bi mi veliki izazov pojaviti se na startu braneći boje njihove momčadi.' – izjavio je Takuma Sato.

184_SATO.JPG
 
Član
ma stavrno ludd lik++ mislim da nijedan vozac F1 nije izletio sa staze koliko je on :D ali ima hrabrost sto ga nijedan nema :D
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top