V vedrant Član 01.12.2010 #1 Vozdra, Novi sam na forumu.. vec neko vrijeme citam postove i odlucih da budem medju registrovanim korisnicima ovog divnog foruma! Moje ime je Vedran, ze-do kanton!.. 27 godina, vozim Peugeot 206, 1.4! Zivjeli !
Vozdra, Novi sam na forumu.. vec neko vrijeme citam postove i odlucih da budem medju registrovanim korisnicima ovog divnog foruma! Moje ime je Vedran, ze-do kanton!.. 27 godina, vozim Peugeot 206, 1.4! Zivjeli !
S sami Član 01.12.2010 #5 pozdrav svima ,tek pomalo poćinjem da kontam ovaj forum i još nešto vozim golfa 2 kopji me vjećito zeza
pozdrav svima ,tek pomalo poćinjem da kontam ovaj forum i još nešto vozim golfa 2 kopji me vjećito zeza
uco_opc Član 01.12.2010 #6 sami je napisao(la): pozdrav svima ,tek pomalo poćinjem da kontam ovaj forum i još nešto vozim golfa 2 kopji me vjećito zeza Kliknite za proširenje... Hehe dobro dosao ah VW kao VW nista neobicno :icon_smile:
sami je napisao(la): pozdrav svima ,tek pomalo poćinjem da kontam ovaj forum i još nešto vozim golfa 2 kopji me vjećito zeza Kliknite za proširenje... Hehe dobro dosao ah VW kao VW nista neobicno :icon_smile: