Sve ono sto je zadnje e oni su jos par nivoa ispod toga. Glupi kolektivno, neradnici, ratoborni, rasisti i nacionalisti da ih nema vecih na svijetu, za dolar bi mater prodali. To sto im murija ima ovakve ovlasti nije radi zastite naroda, vec radi zastite stolica one dvije robovlasnikce partije, bolje da tuce raju nego da njih udara a kakvi su poremeceni da ne biju narod tukli bi njih. Stvarno nikog ne mrzim al nzm da ima gorihnjih, za 200 i nesto godina kolko postoje kao samostalna drzava imaju najduzu listu ratova u istoriji ratovanja, o istrebljenju indijanaca i urodjenoj mrznji prema crncima da ne govorim, sto je najgore ti crnci sluze te bjelce i jos komanduju "demokratskim" ratovima po svijetu. Najgora stvar od svega koja me kod njih iritira a to su preuzeli od svojih engleskih korjena je licemjerje, fazon mi smo domaci mi ne volimo strance a oni naselili tudju zemlju isto engleska politika mi nismo kolonisiti mi smo super svi drugi nisu ok.
Sto se tice ovog zandara ovo je neka napacena budaletina, dovoljno im je pogledat opremu hodaju ko kauboji tezi je onaj njihov opasac nego oprema pripadnika cobri i normalno da mora bit nadrkan, bio bi ja da ono sve na mene natakari jos da mi da odrijesne ruke. Ako mu je piso kaznu trebo mu se obratit, rec pisem kaznu pogresno si parkiro hos odma platit il nesto slicno, jednostavno onako je budala mogla ic od auta do auta i pisat nesto bezveze i ti sad cekas sta je i kako je. Ja kad bi ceko sta nasi pisu okamenio bi se, nidje nisam vidio zandara nego kod nas da stoji pored ceste il polako setka i pise u blokic slomi se pisajuci..