hvala svima, drago mi je da vam se sviđa, problema uvijek bude, taman se ponadas sve 5 i nesto te jebe,al ajd rijesi se
auto sam danas razrađivao,al mi na 3. cilindru ulazi malo ulja,sad mozda treba jos vremena da nalegne uljna karika, jer i oni na obradi glave su mi rekli da ce trebat vremena,ako ne nalegne idem do njih pa sav rad na njihov trosak jer sve je ured stavljeno,nemoze bit nista drugo il do stubline da nije pravilnog okruglog oblika,il treba jos da nalegne,inace auto drama fino radi i osjeti se da ide
a sistem razrade je da se rijesi sve za sat, lagano se ubrzaava do oko 4rpm i onda kocenje motorom sve do 1 brzine pa onda opet lagano i sve tako jedno satak i motor se kvalitetnije razradi nego da se voza 500-1000km ili sto neki rade da puste u leru 2 sata da radi, kako smo supali nasli slike usporedbe da je ovo najkvalitetniji,najbrzi i najbolji nacin, otisli na pistu i razrađuj, dok je Sreto razrađivao meni je kolega dao motor da se vozam hahah
inace ako tko zeli nesto oko tuninga, dizanja snage ili ovakvih stvari stvarno je za svaku preporuku i povoljan
sutra aBd registracija odmah,a biti ce jos jedan update,nije oko motora,al biti ce,u fazi cekanja je