nodiash je napisao(la):Nije naj al jest jedan od najpristupacnijih...bar sto se svaba tice jest...necemo sad gledat fijata, francuze i indijsku tatu jbg da se razumijemo, nemam ja nista protiv vw-a...dok god je svabo ja sam zadovoljan :icon_biggrin: al kad je rijec o ovoj temi i njenim komentatorima tj vw fanovima treba podvuci crtu izmedju najprodavanijeg i najboljeg uz svo duzno postovanje prema njima naravno :icon_biggrin:
darko13 je napisao(la):nodiash je napisao(la):Nije naj al jest jedan od najpristupacnijih...bar sto se svaba tice jest...necemo sad gledat fijata, francuze i indijsku tatu jbg da se razumijemo, nemam ja nista protiv vw-a...dok god je svabo ja sam zadovoljan :icon_biggrin: al kad je rijec o ovoj temi i njenim komentatorima tj vw fanovima treba podvuci crtu izmedju najprodavanijeg i najboljeg uz svo duzno postovanje prema njima naravno :icon_biggrin:
Upravu si treba napraviti razliku između najpristupačnijeg i najboljeg i 99,9% ljudi na ovom svijetu kupuje pristupačno a 0,1 % vozi ferari i ostalo...A ni Vag nije baziran samo na pristupačnost imaju i oni modela koji se mogu uključiti u borbu sa ovim "kvalitetnim".
Deyo je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Ljudi ovo gore nije Volkswagen, nego Volkswagen Grupa (znaci i svi brendovi njihovi spadaju u ovu prodaju, znaci i Audi, Skoda i sl).
Druga je stvar da ova vijest vjerovatno nije tacna, to su njemacki mediji izgleda malo napuhali.
Jer Toyota GRUPACIJA je do septembra ove godine prodala 5,65 miliona , a Volkswagen AG 4,76 miliona.
Bravo Boki.
VW su dobra auta, da se razumijemo
VR6Boki je napisao(la):Ljudi ovo gore nije Volkswagen, nego Volkswagen Grupa (znaci i svi brendovi njihovi spadaju u ovu prodaju, znaci i Audi, Skoda i sl).
Druga je stvar da ova vijest vjerovatno nije tacna, to su njemacki mediji izgleda malo napuhali.
Jer Toyota GRUPACIJA je do septembra ove godine prodala 5,65 miliona , a Volkswagen AG 4,76 miliona.
djavolica je napisao(la):Ma Toyota zakon, znaju ljudi šta valja a pristupačno im je VW kolko jeste toliko i nije baš pristupačan a ne opravdavaju nešto posebno cijenu :icon_rolleyes: al eto šta o Toyoti tek govori ako čitava VW AG ne može da ih nadmaši