Ono kad nov far zamagli
Ja ne lazem i ja ga ne bi nikad kupio iskreno, prije bi uzeo Ford Mondea, BMW 5, Mercedesa E class, VOLVO, puno prije nego njega... Cijene tu negdje u svih navedenij a meni su dosta moderniji od njega i ford i BMW i mercedes i Volvo...Ko god kaze da ne bi volio passata, laze.
Al je preskup.
Pogresno si me shvatio... kad bih uzimao novo auto za 89.000km sigurno passat ne bio prvi izbor...Ja ne lazem i ja ga ne bi nikad kupio iskreno, prije bi uzeo Ford Mondea, BMW 5, Mercedesa E class, VOLVO, puno prije nego njega... Cijene tu negdje u svih navedenij a meni su dosta moderniji od njega i ford i BMW i mercedes i Volvo...
Auto je stvarno jako lijep, zaista sam pozitivno iznenadjen obzirom da je u pitanju VW, sinonim za ljepotu.Pogresno si me shvatio... kad bih uzimao novo auto za 89.000km sigurno passat ne bio prvi izbor...
Al ovi sto kazu "da mi ga dâ dzaba ne bi ga uzeo", brat bratu, lazu
Ovdje ih vec dosta ima po putevima i mogu reci da je pravo lijep.
Bila je jednom tema o tome, bolje da nije.Kad već seremo o svemu,i kad je tema široko otišla, da se malo osvrnemo i na nepisemenost ljudi na forumu, kao da ni jedan razred škole nemaju!! Točka, tačka, zarez, nedaj Bože to stavit pa da se rečenica malo bolje razazna, lakše je engleski dešifrirat nego pojedine postove!
Slazem se kolega..... nedaj Bože to stavit pa da se rečenica malo bolje razazna, lakše je engleski dešifrirat nego pojedine postove!
To mu je i jedina greška u postu, može se zanemariti.Slazem se kolega.
Mala opaska, NE DAJ...
Prvo, ja ne lazem nikad i ne bih pasata,znaci za 80.000 uzeo bi alfu 147 ducati serija i 60.000 bi dao natasi bekvalac da mi pjeva u alfi u crnom cipkastom rublju!
Nadam se da su zarezi na pravilnom mjestu postavljeni
Dobro sad, ne ćemo ( ) gledat dlaku u jajetu, ipak je ovo automobilistički forum, ali treba malo reda vodit, isto smo čobani. Bar smo skrenuli s dosadnog prepucavanja, a tema je ionako offtopic od petog posta.