Darko_GT Član 05.05.2012 #32 Farovi su lijepo legli , samo šteta sto je 1.6 d to mi se ne svidja ostalo je zadovoljavajuće.
ehacker Član 11.08.2012 #36 new update Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
bucky_mb@yahoo Član 14.01.2013 #39 To je vec nesto,svakoj dvici fali ovakav tretman, godine ucine svoje. Samo naprijed sta je sad u planu
To je vec nesto,svakoj dvici fali ovakav tretman, godine ucine svoje. Samo naprijed sta je sad u planu
ehacker Član 14.01.2013 #40 ostale su jos felge da ofarbam u crnos poliranim falcom, gevinde motor 1.9 dal obicni ili turbak neznam da je naci sta s papirima
ostale su jos felge da ofarbam u crnos poliranim falcom, gevinde motor 1.9 dal obicni ili turbak neznam da je naci sta s papirima
bad_look Član 14.01.2013 #41 odlični radovi ako nećeš tdi-a ubaci ovaj td mni je sasvim ok on poslije tdi najbolji izbor...pozzzzz
odlični radovi ako nećeš tdi-a ubaci ovaj td mni je sasvim ok on poslije tdi najbolji izbor...pozzzzz
soffa Član 14.01.2013 #42 svidjaju mi se radovi..pogotovu prednja strana..stopke mi se ne svidjau ja bi trazio od gti crveno crne il te malo foliom odradi..
svidjaju mi se radovi..pogotovu prednja strana..stopke mi se ne svidjau ja bi trazio od gti crveno crne il te malo foliom odradi..
ehacker Član 14.01.2013 #43 Trazim odavno origigi hella stopke crno crvene al nema nigdje ili imaju klasika ili skroz crne a foliom mi se neradi
Trazim odavno origigi hella stopke crno crvene al nema nigdje ili imaju klasika ili skroz crne a foliom mi se neradi