Meni stari da da se motam oko autaDa li ce caca dati uopste da se metilja oko auta ? Zna se gdje je djeci mjesto
Meni stari da da se motam oko autaDa li ce caca dati uopste da se metilja oko auta ? Zna se gdje je djeci mjesto
Hvala punoza 14 godisnjaka dobri planovi
Pa jesam samo iz saobracajne prepisao datum 1.registracije i rok vazenja trenutnePa prepisao sta pise u saobracajnoj
Ja cu sve ovo sam mocu isfinansirati kada budem imao paraMa sta vam je, od dzeparca se to sve uzme cas posla, ali da li ce caca sve moci isfinansirati?
Ja cu se stelit u ZE-TUNINGUSta fali sto ima 14 godina, nek se steli u PS-u.
Hahahahahahahahahahahahahahaha!Ja cu sve ovo sam mocu isfinansirati kada budem imao para
Lijepo si sve planirao samo ti preporučujem da ne stavljaš kristalna svjetla nego da nadjes ista takva samo umjesto crnih da budu bijela da malo otvori,ali dobra su i ova. Mani se spoiler i te plastike vani samo ćeš sjebati auto nemoj bas 100% uzmi malo manje...A volan od golf 6 će te izaći bas dosta jer sam i ja radio isto
Mislio sam staviti gornji spoljer,donji prednji i zadnji spoljer
to na passatu i fina je cifra...
Lijepo si sve planirao samo ti preporučujem da ne stavljaš kristalna svjetla nego da nadjes ista takva samo umjesto crnih da budu bijela da malo otvori,ali dobra su i ova. Mani se spoiler i te plastike vani samo ćeš sjebati auto nemoj bas 100% uzmi malo manje...A volan od golf 6 će te izaći bas dosta jer sam i ja radio isto to na passatu i fina je cifra...
Oggy koda si procitao nesto smjesno..Hahahahahahahahahahahahahahaha!
Kad ne krepa'!Oggy koda si procitao nesto smjesno..