RE: * Volkswagen Golf I * Xennon
Mahhh, nebi mi vjerovao, radi po cijelu noc, ima jos jednu garazu privatnu kuci svojoj, opremljenu, i pici poslije posla, poslije izlaska, kad god moze. Skoro sam bio odvalio ja plastiku zasttnu na kolima, i odem do njega, kad u toj garazi jos jedan kec, rastavljen sav, i sprijeda skrsen do boga, nema nista od njega, a on u kanalu kucka nesto radi... poslije ga izvlacili stimali sta su radili, a prednji dio osjecen koplet, ponovo stavljen drugi. A u ovog zelenog keca je ulozeno para drama. Znaci sve na njemu je novo, svaki saraf, orginalnoo porucen iz njemacke. Farbo se 6 mjeseci.
Komplet skoljka, unutra sa vana sve. Koza, muzika kablovi, unuta ima na klipu neznam sil vidio kako su uradjeni tapacirunzi, i oni zvucnici
...
Neznam koliko je proletio, neku noc je bio na okupljanu, i sad ide jos bolje nego sto je na klipu. Ali inace imaju dvije price koji ce motor ici u njega.
1- solucija to je nesto slabiji motor rijec je o VR6
2- solucija nesto jaci TDI
Uglavnom sve se cekalo da se tabla nova nabavi, prvobitno je trebala tabla od golfa 4, ali je ipak ljepse upasovaa od pola, dalje ce mo viditi.
vjeruj da i ja jedva cekam da vidim dalje desavanja.