Imaš fotografije na oficijalnoj stranici NIPEX-a na fb i na stranici VR Magazin.pozzIma li gdje kakvih slika?
imas dole restoran Plazu,gdje se odrzavaju koncerti na otvorenom,samo ubost 2 dana kada koncerata nema,ili dan,zavisi kako se odluci,pored toga imas basigovce jezero,imas bazene erna u priluku,imaju velik parking,a meni najperspektivnija lokacija je Mackovac,mislim da znas gdjei,ne trrebas nikog zvat za parking a ni placati,odlicno mjesto za rostilj,prespavati,kupati,ukoliko vrijeme bude dozvoljavalo,tj termin,eto ljudino,asvaltiran put,ko je nizak nece imati nikakvoh problema,a nije tesko za naci,samo postaviti nekoga dole na glavnom putu da usmjerava,nadam se da sam pomogao.Druze nema lokacije vjeruj svi mislite da ima tsko je skroz za lokaciju.... Daj mi prijedlog gdje kud pa da odemo da pogledamo....
dobro za ernu mozda jesam pogrijesio,za mackovac se ne slazem ni sekunde,ali kako god,vise me uopste i ne interesuje...zdravo.Da se ne lazemo nisi ni sekunde pomogo
Restoran Plaza trazi za plac oko 5000 do 10000 KM a i nebi mogla auta uci los je ulaz skroz,Basigovci nemogu gledali smo nema parkinga dobrog isto,Erna bazeni nema sanse druze ko ce ti to naci ba bzz ti je taj prijedlog bio skroz,Mackovac isto put los do Mackovca ne mogu niska auta doci znam iz iskustva, Al ne sikeraj mi se puno naci cemo nesto.... Pozz