Volkswagen dolazi u WRC?

Volkswagen dolazi u WRC?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
neki spominju da vw nikad nije bio dobar na velikim natjecanjima, onaj nurburgring 2008 je bilo čini mi se velko natjecanje, ona 24 sata utrka... neznam koja je mjesta ono scirocco zauzeo.. jel zna ko?

Član
legenda se vraca u reli to ce bit zanimljivo u odnosu na ove dosadne francuze sto se vuku po stazama;)

Član
ja ipak navijam za citroen,ljudi deru...subaru i mitsubishi su mi mi dragi,al sta je tu je...a eto,jos da lada i dacia udju i full ekipa:icon_biggrin:
iskreno,ne vjerujem u vw-ove sanse da sta osvoje,al cu pokazat respekt ako se to desi...hbg,svakom se omakne,tako mozda i vw:D:123:

Član
a zasto se i volkswagen ne bi mogao pojaviti na wrc?? kad su se pojavili i prvi put na dakaru nisu pobijedli, a evo sada su pobijedili.
Ne mora znaciti da ce pobijediti prvu sezonu u wrc , uhodace se s vremenom.

sinisa je napisao(la):
legenda se vraca u reli to ce bit zanimljivo u odnosu na ove dosadne francuze sto se vuku po stazama;)

joj sto mrzim ovakve zatucane komentare,bez uvrede,al ta tvoja so call legenda se nalazi na ZADNJEM mjestu od svih ekipa koje su sudjelovale u svjetskom rally sampionatu.A ti francuzi koji se "vuku" ulaze u prva 4. mjesta.

@corrado:pa sad,za mene su velika natjecanja ipak:formula 1,wrc,le mans 24,Dakar Rally,DTM mozda...:D

Jedino gdje je VW nesto osvojio je proslogodisnji Dakar,eto to mozemo uzeti kao "nesto".:D

I nemojte mi se pozivati na Audi,Mercedes i ostale njemce,ovdje govorimo o VW-u.

Član
pa eto le mans.. audi osvojio... i to ti je VW (5.0 TDI)... dakar osvojio... VW.... a ako bude nesto bice sigurno... :D bitno je da se stvara konkurencija... odma i kvalitet skace...

opet ti sa vw-om,a jebo ti glavu svoju,ja mislio ti se opametio od sinoc:D

Ma audi,nije to vw bule ba,dok god ne pise na nosu bolida "VW" nije vw,ha ja.

Ajd po tvom misljenju,ko je od 88. do 91 osvajao F1,Mclaren ili Honda?

Član
VW=Audi=Seat=Skoda=Lamborghini i ne znam sta jos ima... isti motori... budalstinje pa ti sad skontaj.... a nemam se sta opametiti branim boje onog cega vozim i znam sta je i kako je... a ne kao vecina ovdje.. sto brani boje svojih imaginarnih vozilica... :D a i nije lose da se malo fitilj zapali :D

Član
joj sto procita glupih komentara u pm...pa sta je to po vama VW...da skine Citroen i Ford? hahahhaha, smijesni ste...
Audi jeste s dieselom u Le Mansu, ali je tu i Peugeot isto tako s dieselom...
vidim, na dosadasnjim rally-jima se pokazo woow, citavu jednu pobjedu ima...xD
mrsko mi dalje pisat, zivi bili, pa vidjeli...

Član
bule i ssangyong uzima motore od merca,po licenci,znaci ja ne vozim koreanca nego svabu,i to,ni manje ni vise nego mecku..i evo vam luzeri,da vidite sta su strojevi:D

jos da ovo stave u WRC,pa je automaCki i mercedes u WRC:D

Član
Svi se povlace iz auto takmicenja, ekonomska kriza ovo ono, finasije 0, troskovi ogromni, zarada nikakava..... Jedino vw u svim segmentima napreduju. Haha.

vw- iz ljubavi prema automobilu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.