vojska bih

vojska bih

Član
da li netko zna, u vezi onog primanja godisnje 300 vojnika u sluzbu na 10 godina, kad ce biti natjecaj iduci ??

BHT Ovisnik
sada ti je krajem 8-og mjeseca mislim,il pocetkom 9-og ako mislis ono u Pazariću,mogu pitat prijatelja

Član
CoL3 je napisao(la):
sada ti je krajem 8-og mjeseca mislim,il pocetkom 9-og ako mislis ono u Pazariću,mogu pitat prijatelja

treba se najprije prijaviti u najblizu vojarnu, a onda za pogodine odes u pazaric, samo me zanima kad ce opet taj natjecaj biti, ako to mozes saznat vidi mi ;)

Član
punisher je napisao(la):
n4ke je napisao(la):
punisher je napisao(la):
da li netko zna, u vezi onog primanja godisnje 300 vojnika u sluzbu na 10 godina, kad ce biti natjecaj iduci ??

sl godine ti je tek novi natjecaj..poz

koji mjesec daju natjecaj, znas li

ove godine ima jos 1 klasa al oni su vec zavrsili ljekarski i polaze nekad u 9 mjesecu...sl klasa je poslije nove god. nekad nez tacno...

Član
15tog augusta oa do 20 i nekog ti je prijem onih papira i slično jer znam kod mene jaran čeka da preda to za prijem

a ovaj drugi je primljen, 27 septembra ide na obuku, već je obavio ljekarski i to u maju ;)

meni je prijatelj bio u pazaricu to 3 mjeseca valjda obuke
i tek mu je sad pocetkom septembra polaganje zakletve sta li i dobivanje cina vojnika znaci da je oko maja tamo otisao a kad se prijavio ne znam...