Član
Hvala Bogu nije do toga došlo.baš me interesuje koja je dobra ideja sa 20 godina, prodao bubreg sa 18 čim je mogao za sebe odlučivati ?
Prodaj ga ti, mozda nesto ostvariš.
Hvala Bogu nije do toga došlo.baš me interesuje koja je dobra ideja sa 20 godina, prodao bubreg sa 18 čim je mogao za sebe odlučivati ?
Koja je to banka, da povucem sve svoje pare, ako sam njihov klijent?Šta ako ti kažem da sam ja sa svoje 22 godine glavni IT administrator u drugoj najvećoj banci u BIH ?
Svaka čast.Šta ako ti kažem da sam ja sa svoje 22 godine glavni IT administrator u drugoj najvećoj banci u BIH ?
samo it administrator ili system administrator ?Šta ako ti kažem da sam ja sa svoje 22 godine glavni IT administrator u drugoj najvećoj banci u BIH ?
Voze jer je ne mogu prodatZnam ljude koji voze takva auta 5 god. Da nevalja ne bi je vozao toliko vremena.
Zvanično system, nezvanično i system i ITsamo it administrator ili system administrator ?
Sent from my Letv X500 using Tapatalk
Hajdr procitaj opet moj post. I ja sam isto tako kupio clk da bi poceli srati kako to nije moje. Ljubomorni jer voze dvojkeNisam nigdje napisao da su nesposobni ali jeste 50% jarane. Ne interesuje mene tvoj privatni zivot nit se poznajemo nit znam cime se bavis. Ja nisam od onih sto izlaze svako vece po korzu, puse nargile, piju, puse cigare i slicno. Mene takav zivot ne interesuje. Idi kupi koze ili ovce pa hrani, prodaji, nemoj samo samo pametovati i tipkati po tastaturi cijeli dan. Svaka tema jedni te isti "komentatori"
bilo je bombi, od strane svakoga to ti najbolje znaš ali ako smo odrasli odrasli smo majka mu staraMaha imao si ti svojevremeno bombi po forumu
Sto ja najbolje znam?bilo je bombi, od strane svakoga to ti najbolje znaš ali ako smo odrasli odrasli smo majka mu stara
Ti si trenutno tu jedan od najstarijihSto ja najbolje znam?
Ja sad samo uletim zezat narod ionako je sve otislo u tackuTi si trenutno tu jedan od najstarijih