Vitez-manijak lupa vozila

Vitez-manijak lupa vozila

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Skupite se vas nekoliko u u ceku u autu i kad pridje vi za njim, samo pazite da ako ne dodje da se ne pocne raja pitati sta ste vas 2-3 radili u autu :lol::lol::lol:

Član
legionar je napisao(la):
Skupite se vas nekoliko u u ceku u autu i kad pridje vi za njim, samo pazite da ako ne dodje da se ne pocne raja pitati sta ste vas 2-3 radili u autu :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: nemojte se obrukat jos gore:cool:

Član
kad on bude lupao nečije auto vi lupajte njega...

imal ko da :lol::lol:je kurat peder na ovom forumu, ako ga ufatimo da znam tko ce ga silovat :p:lol::lol:

Član
:lol::lol::lol::lol::lol: E ljudi, meni je zaista zao zbog ovoga, ovo je neki bolesan manijak, al ovaj Salle sto je sad odvalio, ja ne mogu da se ne smejem....uglavnom, samo vi se nabite u zbunje, kad dodje manijak da lupa kola, svi na njega pa neko mora da ga uhvati....

Član
:lol:a sto se ismija u pm... kakav ba parking, brate ja kad se sakrijem ni nato me ne moze naci..
ma mozda mu se bivsa j*e za pare pa kad vidi nekog s njom razvali mu auto...al bi mu makar j*o mamu ono kroz prozor.... 15 auta a
ne kontam kako je moguce da ga nikoo nije prebro ocito nije naletio na nekog od vas:lol:dok radite duboki kop

Član
niksa je napisao(la):
_vwfan_ je napisao(la):
:icon_eek:a 12 auta polupao kako ga ne uhvate :icon_question:

kako ce ga uhvatiti - ti bi gologuz trco za njim :icon_question::lol:

Stignes ga pa naguzis i njega :D:D:D

AnDel je napisao(la):
:lol:a sto se ismija u pm... kakav ba parking, brate ja kad se sakrijem ni nato me ne moze naci..
ma mozda mu se bivsa j*e za pare pa kad vidi nekog s njom razvali mu auto...al bi mu makar j*o mamu ono kroz prozor.... 15 auta a
ne kontam kako je moguce da ga nikoo nije prebro ocito nije naletio na nekog od vas:lol:dok radite duboki kop

Pa dobra mu ta neka bivsa ako je vec 12 auta razbio :D:D:D

Član
O ovima mrsko vadit pa on luta auto a oni trebe hahaha
zato nema j*.. u autu imate hotel ili livadu i dekicu hahahahahaha

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.