Evo i ja svoje misljenje da iznesem:
Dakle ovaj momak konkretno je za mene debil, ocigledno je da frajer zivi u nekom svom svijetu i evidentno je
da je nasao rupu u zakonu(jednu od mnogih) i ovi klosari kvalifikovani, ili sa zavrsenom osnovnom ne mogu mu nista, sve sto urade oduzmu mu auto, ali eto denisa odmah sutra sa novim i kakav moras biti peh da u relativno kratkom vremenskom periodu policija te zaustavi, ili si non stop za volanom ili provociras policiju na cesti...
Druga stvar, koji kreten moras biti da das nekom ko nema vozacke, kome su vec 2 puta oduzimali auto...smijesno...al galone rece hitan slucaj ovo ono, ma da je ne znam ti sta evo ti pare za taxi ili sjedni ja cu te odbaciti.
Trece, ovo je zalosno sta radi Saobracajna policija KS, kao i pripadnici PU koji su zaduzeni za nadgledanje saobracaja, ja mislim da ovo nigdje nema, on ce te zaustaviti i ako mu je ceif ma naci ce ti nesto da ti prikaci pa makar. Komplet ovu policiju treba preuredit, jer dok god kriminalci setaju i voze se u autima koja su policiji manje vise dobro poznata i ne smiju ih zaustaviti, a sa druge strane mi obicni smrtnici smo idealni za stimulans na platu.
Mislim tema o policiji je veoma opsirna, mogao bi pisati....u "sukobu" sam sa njima vec nepunih 5 godina,
mogu nabrojati na prste jedne ruke koliko puta me zaustavio normalan policajac, a zaustavljan sam mnogo puta...