VIDEO: Kočila sam, no Lexus je nastavio juriti

VIDEO: Kočila sam, no Lexus je nastavio juriti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

MTR

Član
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jM6hi5R0PNw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jM6hi5R0PNw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Jedna umirovljenica u suzama je pred komisijom američkog Kongresa u suzama svjedočila kako je njezin Lexus izgubio kontrolu pri brzini od 160 kilometara na sat.

Umirovljenica Rhonda Smith iz Tennesseeja, 2006. godine doživjela je incident sa svojim Lexusom ES 350 na autocesti, kada je vozilo odjednom ubrzalo sa 70 na 160 kilometara na sat. U očaju, gospođa Smith pokušala kočiti te je čak mjenjač automobila prebacila u rikverc, no vozilo se i dalje nastavilo kretati istom brzinom.

'Pomislila sam kako ću se, pošto automobil ide prema maksimalnoj brzini, morati zabiti u zaštitnu ogradu, kako bi spriječila stradanje drugih te sam se pomolila Bogu da mi pomogne', posvjedočila je pred Kongresom gospođa Smith, a prenosi agencija AFP. Prema njezinim riječima, Bog je uistinu intervenirao te je njezin Lexus polako, ali sigurno počeo usporavati, da bi se napokon zaustavio na cesti.

Službeni odgovor iz Toyote, nakon nebrojenih zahtjeva Smith za objašnjenjem, glasio je kako 'ukoliko se pravilno održava, kočioni sustav će uvijek imati prioritet pred sustavom za ubrzanje vozila'. Ona i njezin suprug slučaj su prijavili Nacionalnom centru za nagodbe u sporovima, no postupak pred tim tijelom opisali su kao 'potpunu farsu'. U konačnici, nakon mnogo pokušaja da ukažu da njihov slučaj nije bila slučajnost, ili stvar nemara prema automobilu, koji je dotad prešao tek oko 5000 kilometara, Smithovi su 2008. odustali od tužbi.
 
Član
izgleda da joj je se auto pokvarilo:lol::lol:hoce ona lexusa a ne ko normalni ljudi golfa:lol::lol:haja
 
Član
Nekad su je odj*ali za ovu tuzbu, sad ce dobiti 3x vise :lol:

Samo mi je smjesno ovo kako ona place tu, strasno...
 
Član
corrado je napisao(la):
ček uspjela je ubacit u rikverc dok je išla 160kmh??

drug to su ti ameri:lol:al Bog je spasio :lol:na 160 pa svasta nesta pa stala..sledeci put ce reci da je vidjela Isusa ili bogorodicu:lol::lol:ameri potaknuti iskustvima raznih koji su uspjeli oderati drzavu i firme oce se obogatiti..a i jest nasla staka sta ce voziti
 
Član
ispade auto opsjednuto, sam pali :p obratite paznju kada je krenula da place koliko puta se cuo blic aparata :D :D
 
Član
ona je to gas pritiskala...a da l je ona u Bosni ovo rakla odj*ali bi je na vratima jos bi i kaznu platila:lol::lol:
 
Ma daj ba jbt ameri oce automatike pa eto im da je bio rucni mjenjac samo bih ga izabacila iz brzine a masina nek turira nista ne bi bilo ha ya UMIROVLJENICA strasno ameri i njihovo kurcenje cccccccccc:icon_mad:
 
Član
eto mi vozimo auta stara po 30 god pa se to ne desava a ona s novim lexusom...trebala je u P prebaciti
 
ma dajte, pa tko uopce u to moze povjerovat?? cuj ubacila u rikverc i stiskala kocnicu i idalje ide brze, pa jbte nema sanse da sve odjednom otkaze, bar je kocnica koliko toliko mehanicka, da se neznam kako gas zaglavio ili poludio cak i mjenjac mora reagovat kad se prebaci u N R P.. :icon_rolleyes:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top